Wonen op een historische plek

Op het voormalige Nedalco-terrein gaan wij het gevarieerde nieuwbouwplan West Kwartier realiseren. Er komen 29 appartementen voor jong en oud. Er is veel variatie in verschillende type appartementen.

Scheldevesting

Wonen in een nieuwbouwwijk op steenworp afstand van het historische centrum van Bergen op Zoom. Hier verrijst de komende jaren de mooiste en duurzaamste wijk van Bergen op Zoom gelegen naast het Oost Kwartier. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats op het binnenterrein.

Scheldevesting

Een stoer plan

Deze wijk maakt deel uit van het oorspronkelijk industriële gebied ScheldeVesting, vlakbij de haven. De nog aanwezige schoorsteen verwijst naar het glorieuze verleden van de Nedalco-fabriek. Het industriële karakter van deze locatie is het uitgangspunt voor het ontwerp van West Kwartier. De 29 appartementen bieden ruimte aan jong en oud. Er is veel variatie in verschillende type appartementen.

Een stoer plan

Een appartement dat bij jou past

West Kwartier sluit mooi aan op de omringende woongebieden met ieder hun eigen karakter. Zo zijn er appartementen die grenzen aan een sfeervolle kade met uitzicht richting de Binnenschelde en appartementen met uitzicht richting de historische binnenstad met zicht op de karakteristieke kenmerken van de voormalige Nedalco-fabriek. Niet alleen de appartementen maar ook de locatie biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Meer over de locatie lees je hieronder.

Een appartement dat bij jou past

Meer weten over de locatie?

Klik hier