11 december 2020

Energieneutraal wonen met lage maandlasten

Energieneutraal wonen met lage maandlasten

Energieneutraal wonen met lage maandlasten

De appartementen van West Kwartier zijn energieneutraal. Energieneutraal houdt in dat het appartement bij normaal gebruik - uitgaande van een gemiddeld Nederlands gezin - over een jaar gezien en bij gemiddelde Nederlandse klimaatcondities, evenveel energie opwekt als gebruikt, exclusief huishoudelijk verbruik.
Financieel gezien is dit zeer aantrekkelijk. Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energiezuinig appartement. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via onze financiële adviser NEXTHome kunt afsluiten.

MAANDLASTENOm inzicht te geven in de maandlasten hebben we op onze website een maandlastencalculator opgenomen. Bij ieder appartement is direct inzichtelijk wat de maandlasten zijn die horen bij het desbetreffende appartement. Ga naar de website en bekijk het aanbod en de speciefieke maandlasten.

Naast de maandlastencalculator bij de appartementen hebben we ook een separate maandlastencalculator. Indien je naar aanleiding hiervan nog vragen hebt dan kun je contact opnemen met onze financiële adviseur NEXTHome.

 

LUXE EN ZEER COMPLEET APPARTEMENT

De energieneutrale appartementen in het West Kwartier zijn zeer compleet en luxe afgewerkt. De appartementen zijn voorzien van:

  • Luxe SieMatic-keuken met Siemens inbouwapparatuur
  • Luxe sanitair van Villeroy & Boch
  • Duurzaam appartement met: zonnepanelen, bodemwarmtepomp, luchtwarmte-terugwin installatie, waterwarmte-terugwin installatie en triple glas
  • Groot wooncomfort door vloerverwarming en -koeling
  • Eigen parkeerplaats
  • Privé berging

INFORMATIEMOMENT

Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief of onze website vragen hebben en is het lastig voor je om tijdens kantooruren je vragen te stellen, dan wijzen wij je graag op het voor West Kwartier georganiseerde telefonisch ‘spreekuur’. Je kunt woensdag 16 december tussen 19.00 uur en 20.00 uur rechtstreeks contact opnemen met één van onze nieuwbouwmakelaars. Krijg je de voicemail, dan zijn we waarschijnlijk net in gesprek. Spreek je naam en nummer in, dan wordt je dezelfde avond nog terug gebeld.

 

Contactgegevens makelaars

Daniëlle van Steen (06-13969357)

Gijs van Rijswijk (06-82743767)


 

 

VERKOOPPROCES

Ben je geïnteresseerd in een appartement dan maak je een afspraak met de makelaar.

Hierna nodigt NEXTHome je uit om je digitaal via TEAMS je te voorzien van een financieel adviesgesprek.

 

Zeer waardevol want Nexthome is gespecialiseerd in duurzaamheidshypotheken. Met een duurzaamheidshypotheek kun je meer lenen, en heb je lagere maandlasten.

En wie een hypotheek afsluit bij NEXTHome betaald maar €800,- aan advieskosten.

 

Wil je daarna direct een appartement kopen? De makelaar neemt dan contact met je op om een tekenafspraak in te plannen. Als je tussentijds vragen hebt dan kan je altijd contact opnemen met een van de makelaars of NEXTHome.

 

Klik hier voor het verkoopproces.

 

WAAROM NIEUWBOUW KOPEN?Op de website hebben we enkele interessante onderwerpen voor je uitgewerkt in een aantal nieuwsartikelen. Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande artikelen.

 

VRAGEN?
Op de website hebben we alvast een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met één van de makelaars of onze financiële adviseur NEXTHome door middel van onderstaande contactgegevens.