26 november 2020

LUXE WONEN IN WEST KWARTIER? KIES UW IDEALE APPARTEMENT

LUXE WONEN IN WEST KWARTIER? KIES UW IDEALE APPARTEMENT

Wil je luxe wonen in een nieuwbouw appartement nabij het centrum van Bergen op Zoom? Dan hebben wij goed nieuws voor je want er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Mocht je meer informatie willen over de beschikbare appartementen, dan kun je contact opnemen met een van onze makelaars. Daarnaast kun je een kijkje nemen op onze website en bekijken welke appartementen nog beschikbaar zijn. Klik hier voor de beschikbare appartementen. Wij kunnen ons ook voorstellen dat je meer wilt weten over de nieuwe mogelijke maandlasten. Hiervoor kan je contact opnemen met onze financiële adviseur NEXTHome.

ZEER COMPLEET APPARTEMENT

De appartementen in het West Kwartier zijn standaard zeer compleet en luxe afgewerkt. De appartementen zijn voorzien van:

  • Luxe SieMatic-keuken met Siemens inbouwapparatuur
  • Luxe sanitair van Villeroy & Boch
  • Duurzaam appartement met: zonnepanelen, bodemwarmtepomp, luchtwarmte-terugwin installatie, waterwarmte-terugwin installatie en triple glas
  • Groot wooncomfort door vloerverwarming en -koeling
  • Alle appartementen zijn energieneutraal (EPC 0,0)
  • Eigen parkeerplaats
  • Privé berging

READY 2 MOVE IN
Het nieuwe appartement wordt opgeleverd met een complete keuken en een luxe badkamer. Optioneel kun je ook nog kiezen voor wand- en vloerafwerking. Dit noemen we Ready 2 Move in. Je hoeft dan alleen nog maar meubels neer te zetten en je kunt heerlijk wonen. Alles in huis kan worden aangepast aan iedere smaak en levensstijl, of je nou een jong gezin hebt of als de kinderen al de deur uit zijn. Maak je persoonlijke keuzes via onze eigen showroom THUIS. Zo hoef je niet met allerlei verschillende partijen om de tafel. Dat scheelt een hoop extra kosten, geregel en gedoe. En de garanties? Ook die zijn geregeld. Zo kun je optimaal genieten van jouw nieuwe droomappartement.

Bekijk de (upgrade) brochure op de website.

VERKOOPPROCES
Ben je geïnteresseerd in een appartement dan maak je een afspraak met de makelaar.
Hierna nodigt NEXTHome je uit om je digitaal via TEAMS je te voorzien van een financieel adviesgesprek.

Zeer waardevol want Nexthome is gespecialiseerd in duurzaamheidshypotheken. Met een duurzaamheidshypotheek kun je meer lenen, en heb je lagere maandlasten.

En wie een hypotheek afsluit bij NEXTHome betaald maar €800,- aan advieskosten.

Wil je daarna direct een appartement kopen? De makelaar neemt dan contact met je op om een tekenafspraak in te plannen. Als je tussentijds vragen hebt dan kan je altijd contact opnemen met een van de makelaars of NEXTHome.

Klik hier voor het verkoopproces.

WAAROM NIEUWBOUW KOPEN?

Op de website hebben we enkele interessante onderwerpen voor je uitgewerkt in een aantal nieuwsartikelen. Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande artikelen.

VRAGEN?
Op de website hebben we alvast een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met één van de makelaars of onze financiële adviseur NEXTHome. Klik hier voor de contactgegevens.