29 januari 2021

Nog enkele appartementen beschikbaar

Nog enkele appartementen beschikbaar

Wonen in het West Kwartier betekend Luxe wonen nabij het centrum van Bergen op Zoom. Momenteel zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. Bekijk de website voor de beschikbare appartementen.

COMPLEET EN LUXE APPARTEMENT

De appartementen in het West Kwartier zijn standaard zeer compleet en luxe afgewerkt. De appartementen zijn standaard voorzien van een luxe SieMatic-keuken met Siemens inbouwapparatuur ter waarde van € 14.300,-. Naast deze luxe SieMatic-keuken zijn de appartementen voorzien van:

  • Luxe sanitair van Villeroy & Boch
  • Duurzaam appartement met: zonnepanelen, bodemwarmtepomp, douchegoot-wtw, waterwarmte-terugwin installatie en triple glas
  • Groot wooncomfort door vloerverwarming en -koeling
  • Alle appartementen zijn energieneutraal (EPC 0,0)
  • Eigen parkeerplaats
  • Privé berging

THUIS DE SHOWROOM

De appartementen in West Kwartier worden verkocht inclusief een luxe keuken en badkamer. Deze kun je na de aankoop van je appartement nog helemaal naar wens zelf aanpassen. Dit kun je doen bij Thuis de Showroom.

Bij THUIS – de showroom richt je jouw nieuwe appartement helemaal naar jouw smaak in. Wie een nieuwbouwappartement koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis dat helemaal af is. Kies voor een luxe keuken, een comfortabele badkamer, een fijne vloer en sfeervolle wanden. Zelfs voor raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Je nieuwe appartement kan je dus helemaal instap klaar inlaten richten. Wij noemen dat Ready 2 move in.

Ready 2 move in
Naast de complete keuken en een luxe badkamer kan er optioneel gekozen worden voor wand- en vloerafwerking. Dit noemen we Ready 2 Move in. Je hoeft dan alleen nog maar meubels neer te zetten en je kunt heerlijk wonen. Alles in huis kan worden aangepast aan iedere smaak en levensstijl, of je nou een jong gezin hebt of als de kinderen al de deur uit zijn. Maak je persoonlijke keuzes via onze eigen showroom THUIS. Zo hoef je niet met allerlei verschillende partijen om de tafel. Dat scheelt een hoop extra kosten, geregel en gedoe. En de garanties? Ook die zijn geregeld. Zo kun je optimaal genieten van jouw nieuwe droomappartement.

Bekijk de (upgrade) brochure op de website.

 

NEXTHome

Vanwege de energieprestatie (EPC=0) kan er voor de appartementen van West Kwartier een Duurzaamheidshypotheek worden afgesloten. Onze partner NEXTHome  is gespecialiseerd in duurzaamheidshypotheken. Met een duurzaamheidshypotheek kun je meer lenen, en heb je lagere maandlasten.

En wie een hypotheek afsluit bij NEXTHome betaald maar €800,- aan advieskosten.

 

Maandlasten
Om inzicht te geven in de maandlasten hebben we op onze website een maandlastencalculator opgenomen. Bij ieder appartement is direct inzichtelijk wat de maandlasten zijn die horen bij het desbetreffende appartement. Ga naar de website en bekijk het aanbod en de specifieke maandlasten.

Naast de maandlastencalculator bij de appartementen hebben we ook een separate maandlastencalculator. Indien je naar aanleiding hiervan nog vragen hebt dan kun je contact opnemen met onze financiële adviseur NEXTHome.

Leeftijd doet er niet toe, er is juist méér mogelijk!
Voor een hypotheek maakt het niets uit hoe oud je bent. Mensen hebben vaak het idee dat als je 57+ bent, een hypotheek voor 30 jaar niet meer mogelijk is. Maar zelfs al ben je 70, dan kun je nog prima een hypotheek krijgen, ook al is je levensverwachting geen 30 jaar meer. Als je pensioen-inkomen voldoende is kun je dus nog gewoon een hypotheek krijgen.

Dus: doet leeftijd er toe? Nee. En al zeker niet als je een stevig gedeelte van de woning kunt ‘aanbetalen’ uit eigen geld of overwaarde van je huidige woning, wat bij de 57+ kopersgroep natuurlijk vaak het geval is. 

Bén je al met pensioen, of ga je binnen 10 jaar met pensioen, dan krijg je zelfs een verbéterde leencapaciteit. Jij kunt dus vaak juist méér dan een jongere koper. Dat komt doordat jij als gepensioneerde minder belasting hoeft te betalen over je inkomen dan een niet-gepensioneerde. Jij houdt dus meer geld over aan je bruto inkomen. Gepensioneerden kunnen daardoor vaak een hypotheek krijgen tot wel 6 keer het bruto inkomen.

Op zich lijkt die 6 keer hoog, maar vaak is de maandlast voor deze doelgroep extreem laag. Een rekenvoorbeeld: stel je koopt in West Kwartier een appartement en in totaal ben je met alle gewenste extra’s € 320.000,- kwijt. Je huidige huis verkoop je met € 170.000,- overwaarde. Je hebt dan dus een hypotheek van € 150.000,- nodig. Bij een aflossingsvrije hypotheek met een rente van 20 jaar vast (1,45%) is je maandlast dan € 181,-. Prima te betalen met een pensioen van € 30.000,-.

Hoe het er voor jou uit zou zien in West Kwartier? Neem contact op met NEXTHome en binnen no time weet je het!

 

VRAGEN?
Op de website hebben we alvast een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met één van de makelaars of onze financiële adviseur NEXTHome door middel van onderstaande contactgegevens.