29 september 2020

Pre-sale 29 appartementen West Kwartier is gestart

Pre-sale 29 appartementen West Kwartier is gestart

Pre-sale is gestart

Het is zover: de Pre-sale van West Kwartier start vandaag! Sinds vandaag staat het online inschrijfformulier in de accountomgeving waarmee je voorrang kunt krijgen of alvast een appartement kunt reserveren. We vragen hiervoor wel een borg van €3.500,-. Vanaf maandag 5 oktober 9.00 uur kun je dit inschrijfformulier indienen om je daadwerkelijk in te schrijven op een appartement.

Belangrijk aan dit moment is dat de digitale Kennismakingsgesprekken worden ingepland op volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren. Dus hoe eerder je het inschrijfformulier toestuurt, hoe groter de kans is dat jij als één van de eersten op Kennismakingsgesprek gaat en het appartement van jouw voorkeur kunt reserveren.

Wil je een appartement in West Kwartier reserveren? Dan is het zaak om zo snel mogelijk digitaal in gesprek te gaan en ruimte in jouw agenda te maken.

Op de website hebben we het verkoopproces tot in detail uitgelegd. Het verkoopproces is hier terug te vinden. We hebben nogmaals de data opgenomen in deze mail zodat je tijd vrij kunt maken in je agenda.

  1. Oriënteer je

Vooruitlopend op 5 oktober kun je vragen stellen aan één van onze makelaars of NEXTHome

  1. Schrijf je in

Vanaf 5 oktober vanaf 9.00uur moment van indienen inschrijfformulier

  1. Kennismaken

Vanaf 7 oktober starten de eerste kennismakingsgesprekken om 9.00uur

 

Waarom nieuwbouw kopen?

Op de website hebben we enkele interessante onderwerpen voor je uitgewerkt in een aantal nieuwsartikelen. Ben je geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande artikelen.

 

Ontdek je maandlast
De woningen in West Kwartier zijn Energieneutraal en gasloos. Dit heeft een effect op je energierekening en ook op de maandlast van je hypotheek. Met de maandlastencalculator ontdek je je maandlast en alle voordelen van je nieuwe huis.

Ontdek je maandlast

 

VRAGEN?
Op de website hebben we alvast een aantal veelgestelde vragen beantwoord. Mocht je een vraag hebben die hier niet tussen staat, dan kun je contact opnemen met één van de makelaars of met NextHome.