25 september 2020

Start pre-sale

Start pre-sale

Start pre-sale

Op dinsdag 29 september om (9:00 uur) gaan de 29 appartementen in het ‘West Kwartier’ in voorverkoop (pre-sale). Vanaf dit moment zijn de verkoopdocumenten zoals de prijslijst,  de definitieve vrij op naam prijzen én de verkoopbrochure beschikbaar. Heeft u interesse in één van de appartementen? Dan kunt u dat vanaf 5 oktober 9.00uur kenbaar maken via het inschrijfformulier. Deze is beschikbaar in de accountomgeving.

Wanneer u een voorkeur heeft voor één van de appartementen in het West Kwartier, dan bieden wij u de kans om dit appartement te reserveren. We vragen hiervoor wel een borg van €3.500,-.

U haalt hiermee de woning van de markt. Dit betekent dat anderen potentiële kopers hier niet meer op in kunnen schrijven. De woning is voor u gereserveerd.

Hoe werkt reserveren?

Om het appartement van uw voorkeur te reserveren vult u het inschrijfformulier in uw account-omgeving in. Het inschrijfformulier is beschikbaar vanaf 29 september (9.00uur uur). Let op, dit is nog niet het moment dat u het inschrijfformulier ook daadwerkelijk kunt indienen. Dit kan pas vanaf 5 oktober vanaf 9.00 uur. Vanaf dit moment is er een extra knop in de accountomgeving zichtbaar waarmee u het inschrijfformulier kunt indienen.

Klik op de button ‘voltooi inschrijving’, u ontvangt hierna per mail een bevestiging. Indien u de eerste bent voor een specifiek appartement dan zal NextHome u na de inschrijving benaderen om een Kennismakingsgesprek in te plannen.

Kennismakingsgesprekken

De kennismakingsgesprekken vinden digitaal plaats en worden vanaf 7 oktober 9.00 uur ingepland. Wij raden u aan om hier alvast rekening mee te houden in uw agenda.

Als na het kennismakingsgesprek met NEXT-Home blijkt dat het appartement financieel haalbaar is kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

1.         U kiest voor een reserveringsovereenkomst, en haalt het appartement van de markt.

2.         U wordt voorrang-kandidaat, het appartement is niet voor u gereserveerd maar uw krijgt voorrang bij de toewijzing.

Wilt u meer weten over het verkoopproces en de toewijzing van de appartementen? Klik dan hier voor een uitgebreide versie van het verkoopproces. We hebben de belangrijke data voor uw samengevat:

  1. Oriënteerfase – U kunt nu alvast vragen stellen aan de makelaar of onze contactpersoon bij NextHome
  2. 29 september – vanaf vandaag zijn alle verkoopdocumenten beschikbaar via de website
  3. Inschrijfformulier - Vanaf 5 oktober 9.00 uur kunt u het inschrijfformulier indienen
  4. Vanaf 7 oktober 9.00 uur vinden de eerste kennismakingsgesprekken met NEXThome plaats

Heeft u vragen?

Op de website hebben we een aantal veelgestelde vragen alvast voor u  beantwoord.

Mocht u een vraag hebben die hier niet tussen staat, neem dan contact op met onze makelaars of NEXTHome.