Verkoopproces

Bij de aankoop van een nieuwbouw woning doorloop je een aantal stappen tot je kunt genieten van jouw droomwoning. We zetten deze stappen graag voor je op een rij. Download onderstaande pdf voor een uitleg over het verkoopproces.

Verkoopproces

file icon
Verkoopproces West Kwartier
Download

Verkoopproces van het project

Selecteer een fase in onderstaand verkoopproces voor meer informatie.

01

Woonwensen

Je kunt je woonwensen invullen in je account. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.
02

Sneak preview

Vanaf dit moment kunnen we een sneak preview van het ontwerp laten zien.
03

Woningaanbod

Augustus - 2020

Het woningaanbod is beschikbaar met indicatieve prijzen per woning. Zo heb je een beter beeld van de woningen. Het is ook mogelijk om in het account jouw woningvoorkeur door te geven.
04

Krijg voorrang

September - 2020

De Pre-sale is begonnen. Dit betekent dat nog niet alle contractstukken gereed zijn. Als je geïnteresseerd bent in een appartement in West Kwartier, geven we je de mogelijkheid om voorrang te krijgen op een appartement of zelfs om een appartement te reserveren. Wil je meer informatie? Bekijk dan het aankoopproces.
05

In Verkoop

November - 2020

Alle contractstukken zijn gereed en het project gaat in verkoop. Vanaf dit moment is het mogelijk om een koop-/aannemingsovereenkomst te sluiten met Dura Vermeer.
06

Koperskeuzes

Q4 - 2020

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij onze showroom 'THUIS' bij Dura Vermeer.
07

Start bouw

Juni - 2021

Huidige fase

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.
08

Oplevering

Q4-2022

De bouw komt op z'n eind: de woning wordt opgeleverd. Wij wensen je veel geluk in jouw droomwoning!